Tgrt Haber
02 Mart 2015 18:24 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Whatsapp web kurulumu nasıl yapılıyor Whatsapp indir detayları ve kurulumu APK Plus

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Çıkardığı WhatsApp Web uygulaması ile birlikte artık uygulamayı bilgisayar üzerinden kullanılabilecek. Peki WhatsApp Web uygulamasını indirmek ve kurmak isteyenler ne yapacak? İşte sizler için hazırladığımız üç adımda kurulum…

Whatsapp web kurulumu nasıl yapılıyor Whatsapp indir detayları ve kurulumu APK Plus
whatsapp web, whatsapp indir, whatsapp,

WhatsApp artık Web sürümüyle bilgisayar ortamında kullanıcısıyla buluşacak. Milyonlarca kişinin kullandığı uygulama masaüstüne gelerek daha çok kalite kazandı. WhatsApp Web sürümünü bilgisayar ortamında kullanmak ise oldukça basittir. Bazı kullanıcılar bu durumun hala nasıl olacağını bilmiyorlar ve onlar için hazırladığımız üç adımda kolay kurulum ile WhatsApp Web uygulamasını rahatlıkla kullanabilecekler. WhatsApp Web üç adımda kolay kurulum:

Öncelikle WhatsApp uygulamanız güncellenmiş olmalıdır.

https://web.whatsapp.com/ adresini ziyaret edin.
WhatsApp uygulamanıza girerek menü kısmından WhatsApp Web yazısına tıklayınız
Son olarak ise girdiğiniz websitesindeki QR kodunu telefonunuzdan okutunuz.

WhatsApp Web uygulamasını bilgisayarda kullanmak işte bu kadar basit!

WhatsApp Web hangi işlevleri sunuyor?

WhatsApp Web telefon uygulamasındaki işlevleri internet tarayıcısının penceresine yansıtıyor.

Bütün sohbetler, tam da telefonda gösterildiği gibi, mesajlaşma geçmişi, fotoğraf ve videolar gibi paylaşılan medyalarla birlikte masaüstünde gösteriliyor. Normalde telefondan gönderdiğiniz şekilde mesajları internet tarayıcısı üzerinden gönderebilirsiniz.

Ayrıca WhatsApp Web üzerinden fotoğraf ve ses gönderiminde bulunabilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda web kamerası varsa, tarayıcınıza buna erişmesi için izin vermeniz yeterli. Bunun dışında bilgisayarınızda depolanan bir fotoğrafı da seçip gönderebilirsiniz.

Eğer telefondan mesajları silerseniz, silinen bu mesajlar aynı zamanda internet tarayıcısı üzerinden de siliniyor. Ne var ki, WhatsApp Web istemcisi içinde mesajları silmek için bir seçenek bulunmuyor. Silme işlemini telefonunuzdan yapmanız gerekiyor.

WhatsApp Web artık Firefox ve Opera üzerinden de kullanılabiliyor:

Kısa süre önce uygulamanın masaüstü versiyonunu yayınlayan WhasApp bugün yaptığı bir açıklama ile uygulamanın artık Opera ve Firefox üzerinden de kullanılacağını açıkladı. WhatsApp’ın yapmış olduğu bu yenilik kullanıcıları arasında da oldukça beğenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...