Tgrt Haber
03 Haziran 2015 12:30 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

Yasak kalktı, asker o telefona hücum etti

Kışlada cep telefonu yasağının kalkmasıyla bir ayda toplam 639 adet satış akıllı olmayan cep telefonu satılırken ilk tercih ise Nokia oldu.

Yasak kalktı, asker o telefona hücum etti
asker, telefon, telefon göreşmesi, nokia,

Yasağının kalkmasıyla sahibinden.com'da bir ayda toplam 639 adet satış akıllı olmayan cep telefonu satıldı. Ortalama 69 TL olan telefonlarda ilk tercih Nokia oldu. Yapılan açıklamaya göre askerlerin yalnızca arama özelliği olan cep telefonlarını kışlada kullanmalarını izin verilmesinden sonra, internet bağlantısı, ses kaydı, radyo, kamera gibi özelliklerinin bulunmadığı, üreticilerin artık sınırlı sayıda ürettiği telefonların satışında hareketlilik yaşandı.
Nokia‘yı takip eden markalarsa sırası ile Samsung, Sony-Ericsson ve Panasonic oldu. Listeye dikkat ederseniz ülkemizde eskiden olan veya markası değişmiş üreticileri görebiliyoruz. Şirket açıklamasına göre asker telefonu olma özelliğine sahip telefonların yeniden rağbet görmesiyle gelecek dönemlerde fiyat ve satışlarında ratış yaşanacağı tahmin ediliyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...