Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Ekim 2018 14:20 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

YEMEKTEYİZ HAFTANIN Birincisi Kim OLDU Kim Kazandı| Yemekteyiz 19 EKİM Finali Kim Kazandı Birinci Kim?

Yemekteyiz 19 Ekim kazandı, YEMEKTEYİZ 19 EKİM haftanın birincisi... 19 Ekim günü yani bu akşam haftanın finali belli oldu ve bir kişi büyük ödülün sahibi oldu. Yemek konusunda birbirinden iddialı 5 yarışmacının performanslarını sergilediği Yemekteyiz'de 19 Ekim final sonuçları bugün belli oldu ve bir kişi final sonucunda en yüksek puanı alarak 10 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu. İşte Yemekteyiz 19 Ekim bu haftanın birincisi olan isim...

YEMEKTEYİZ HAFTANIN Birincisi Kim OLDU Kim Kazandı| Yemekteyiz 19 EKİM Finali Kim Kazandı Birinci Kim?
Yemekteyiz haftanın birincisi,Yemekteyiz 19 ekim kim kazandı,Yemekteyiz finali kim kazandı 19 ekim

Yemekteyiz Bu Hafta Finali Kim Kazandı? 19 EKİM Bu sorunun cevabı yapılacak olan final akşamı sonucunda bugün belli oldu. Yemekteyiz final akşamı için heyecan dorukta. İddialı yarışmacının yarıştığı yemek programında bir kişi tencere seti ve 10 Bin TL'lik hediye çekini kazandı .Peki 19 Ekim Yemekteyiz finalini kim kazandı? Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte hepsi bu sayfada yer alıyor...

YEMEKTEYİZ 19 EKİM SONUÇLARINA ULAŞABİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YEMEKTEYİZ HAFTANIN Birincisi Kim OLDU Kim Kazandı| Yemekteyiz 19 EKİM Finali Kim Kazandı Birinci Kim?

Yemekteyiz'de final heyecanı yaşanıyor. Hafta içi her gün yayınlanan programda her hafta farklı 5 yarışmacı büyük ödülün sahibi olabilmek için tüm marifetlerini konuşturuyor. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışacaklar. Beş yarışmacı da kendi günüsünde menüsünü belirtilen süre aralığında yapmaya çalışıyorlar.. Diğer katılımcılar ise  günün yarışmacısının yapmış olduğu yemekleri, sunumunu ve masa düzenini yorumlayıp, gün sonunda buna göre puan veriyorlar. 10 bin TL'lik büyük ödülün sahibinin kim olacağı heyecanla bekleniyor.

HAZIRLIK SÜRECİ TAM 3 SAAT

Yemekteyiz yarışmasında kurallar gereği yarışmacılar yemeklerini 3 saat içinde hazırlamak zorunda. Yine kurallar gereği yarışmacılar herhangi birinden yardım almadan yemeklerini bitirip sunmak zorunda.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...