Tgrt Haber
12 Mart 2015 14:00 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Yüz nakli olan Recep Sert hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan açıklama geldi...

Yüz nakli olan Recep Sert hastaneye kaldırıldı Geçen yıl yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra İnegöl Belediyesi Yeniceköy ek hizmet binasında çalışmaya başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesindeki şişkinlikler nedeniyle hastanelik oldu. Recep Sert'in doktoru Ömer Özkan ise durumun sadece mevsimsel gripten ibaret olduğunu söyledi.

Yüz nakli olan Recep Sert hastaneye kaldırılmıştı! Doktorundan açıklama geldi...
Akdeniz, Antalya, Türkiye, Akdeniz Üniversitesi, antibiyotik, sağlık, recep sert, yüz nakli,

Temizlediği tüfeğin aniden ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e geçen yıl Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından başarılı bir operasyonla, beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüzü ve çenesi nakledilmişti. 
Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odaya alınan Recep Sert, kısa sürede iyileşerek taburcu edilmişti.
İŞE BAŞLADI, RAHATSIZLANDI
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın desteği ile İnegöl Belediyesi Yeniceköy Mahallesi ek hizmet binasında taşeron hizmetli olarak 1 Mart’ta işe başlayan Recep Sert, yüzünde ve midesinde şişme oluşması nedeniyle İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı.
ANTALYA’YA SEVK EDİLECEK
Babası ve eşi tarafından getirildiği hastanede tedavi gören Sert, bir süre müşahede altında tutuldu.
Acil servis doktorunun, Sert’in ameliyatını yapan doktoru arayarak rahatsızlığı ile ilgili bilgi vermesi üzerine, Sert’in durumunun kötüye gitmesi halinde Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmesi istendi. Sert’in bugün kontrol için Antalya’ya gideceği bildirildi.
DURUMUNUN AĞIRLAŞMAMASI İÇİN İLAÇ KULLANIYOR
Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan, İnegöl’de hastaneye kaldırılan Recep Sert’in, nezle ve grip şikayeti olduğunu söyledi.
Prof. Dr. Ömer Özkan, Recep Sert ile birkaç gün önce nezle ve grip şikayeti nedeniyle görüştüklerini söyledi. Prof. Dr. Özkan, "Durumunun daha da ağırlaşmaması için hastaneye giderek muayene olmasını ve kontrollü ilaç kullanmasını söyledim. Mevsimsel rahatsızlığın herkeste gösterdiği etki Recep’te de ortaya çıktı. Önümüzdeki hafta rutin kontrolü için Antalya’ya gelecek. Şu an durumu iyi. Rutin kontrol için geldiğinde ilaç durumunu da gözden geçireceğiz. Sorun yok" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...