Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
13 Ağustos 2017 09:42 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:12

Zonguldak'ta düğünde silahlı kavga

Zonguldak'ta düğünde karşılaşan ve aralarında husumet bulunduğu belirtilen iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı

Zonguldak'ta düğünde silahlı kavga
zonguldak,

Zonguldak'ta bir düğünde çıkan silahlı kavgada 4 kişi  yaralandı. Dilaver Mahallesi Karamanya Sokak'taki bir okul bahçesinde yapılan  düğünde, daha önceden aralarında husumet olduğu belirtilen iki grup arasında  tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay sırasında tabanca ve av tüfekleriyle  ateş açılması sonucu Nurten K, Cemre T, Özcan K. ve Saşa Ş. yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Zonguldak Atatürk  Devlet Hastanesi ile Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma  Merkezine kaldırıldı. Silahlı kavgaya karıştığı ve olayın ardından kaçtığı iddia edilen Y.K.  polis ekiplerince yakalandı. Ekipler, düğünün yapıldığı okulun çevresiyle hastane önünde önlem  aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...