Tgrt Haber
13 Haziran 2014 19:50

Kariyer Zirevesi gençleri geleceğe taşıyor

İhlas Vakfı tarafından düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi bu yıl “Girişimcilik ve Gençlik” teması altında Haliç Kongre Merkezi’nde 18 Haziran Çarşamba günü düzenlenecek.

Kariyer Zirevesi gençleri geleceğe taşıyor
ihlas vakfı, kariyer zirvesi, ihlas,

Zirveye siyasetin gerekse iş hayatının birbirinden önemli isimleri gençlerle bir araya gelecekler. Zirvede, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören gibi isimler konuşmacı olarak yer alıyor. Bu sene 9.'su düzenlenecek olan Kariyer Zirvesi'nde Türkiye'nin 100 üniversitesinden ve 29 farklı ülkeden toplam 1250 başarılı genç, iş ve siyaset dünyasının ustalarından yeni başlayacakları kariyerleri için önemli tüyolar alırken ayrıca birbirinden değerli kariyer hikâyelerini de dinleme imkanı bulacaklar.
 
Bu Yılın Teması “Girişimcilik ve Gençlik”
 
Geçtiğimiz yıl “İnovasyon ve Gençlik” teması altında yapılan zirve bu yıl “Girişimcilik ve Gençlik” teması altında yapılacak. Günümüzde Türkiye'nin 2023 yılı için ortaya koyduğu “500 Milyar Dolarlık İhracat Hedefi”nin gerçekleşmesi için girişimcilik ruhunun önemi her platformda vurgulanıyor. Kariyer Zirvesi'nin ruhunu temsil eden inovasyon sahibi girişimci gençler yetiştirme misyonu da bu açıdan büyük önem taşıyor. Bu misyonun maksadına ulaşması amacıyla zirvenin konukları; gençlere girişimcilik konusunda cesaretlendirici anekdotlar ve bilgiler paylaşacaklar.
 
Kariyer Zirvesi Dergisi Tüm Türkiye'ye Ulaşacak
 
Her yıl zirve sonrasında basılan; Kariyer Zirvesi Dergisi ile merak edilen her şey ve her biri sahasında uzman konuşmacıların aktaracakları mücevher kıymetindeki fikir ve düşünceleri, bütün Türkiye'ye ulaştırılmış olunacaktır.
 
Konuşmacıların Tam Listesi:

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç

Denizcilik ve Haberleşme E. Bakanı ve Ak Parti Genel Başkan Danışmanı Binali Yıldırım

İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı A. Mücahid Ören

TURKCELL Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akça

SOCAR TÜRKİYE Ceo'su Kenan Yavuz

TAV Havalimanları Holding CEO'su M. Sani Şener

BİMEKS Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray

MADO Ceo'su Atila Kambur

Daily Sabah Yazarı Taha Meli Arvas

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Resul İzmirli

Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil ve

Divan Edebiyatını Türkiye'ye Sevdiren İsimlerden Avukat Hayati İnanç

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...