Tgrt Haber
28 Ağustos 2015 12:29

25 bin öğretmenin yer değiştirme talepleri sonuçlandı

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin, öğretmenlerin özre bağlı yer değiştirme taleplerinin sonuçlandığını duyurdu.

25 bin öğretmenin yer değiştirme talepleri sonuçlandı
öğretmen,yer değiştirme,

Tekin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "İIller arası toplam 25.118 başvurunun iradeleri doğrultusunda tamamına yakınının taleplerini yerine getirdik. Herkese hayırlı olsun" dedi. Tekin, sonuçların 10.45 itibariyle yayınlanacağını duyurdu.
ÖZÜR GRUBU ATAMA SONUÇLARI AÇIKLANDI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İlk Atama Süreci Başlayacak!
Özür grubu atamalarının ardından 2015 Eylül öğretmen ataması için süreç başlayacak. 37 bin atama takviminin bu hafta içinde duyurulması bekleniyor. Okullar açılmadan ilk atama başvuruları alınacak ve atamalar yapılacaktır. 28 Eylül'den itibaren de 37 bin öğretmen görevlerine başlayacaktır.
NOT: Bazı internet sitelerinde 37 bin öğretmen atamasının gecikeceği, TBMM’den kadro onayı verileceği haberleri dolaşmaktadır. 37 bin kadro, 2015 Bütçesinden karşılanacaktır, TBMM’den onay alınmasına gerek yoktur ve ilk atama okullar açılmadan gerçekleşecektir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...