Tgrt Haber
15 Eylül 2014 15:13

İhlas Koleji’nden yeni öğretim yılına merhaba

Yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte tüm Türkiye’de olduğu gibi İhlas Koleji okulları da yeni öğretim yılına merhaba dedi.

İhlas Koleji’nden yeni öğretim yılına merhaba
İhlas Koleji, eğitim öğretim yılı,

Uyum haftası nedeniyle okula bir hafta erken başlayan anaokulu, 1. ve 5. sınıflara bugün diğer sınıflarda katılarak okulları doldurdu. Yapılan törenlerde öğrenciler sınıflarına, öğretmenler de öğrencilerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Okulların açılmasıyla birlikte heyecanı ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını belirten Koç, “Yepyeni bir eğitim yılını öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle birlikte karşılamanın sevincini yaşıyoruz.” dedi.
İhlas Koleji’nin yaz ayları boyunca yeni eğitim yılına hazırlık yaptıklarını belirten Koç, gerek öğretmen eğitimleri gerek müfredat çalışmalarını tamamladıklarını ve yeni yıla hazır olduklarını söyledi. Öğrencilerin başarılı olabilmesi için velilerle birlikte koordineli bir şekilde çalışacaklarını belirten Koç, bu konuda yıl içinde velilerle sık sık bir araya geleceklerini vurguladı. Çocukların eğitimlerinde öncelikli olarak ahlakı yüksek, sosyal iletişimi kuvvetli, çevresine saygılı iyi bireyler yetiştirmeyi hedeflediklerini ifade eden Koç, tüm bunlarla birlikte akademik başarının da kendiliğinden geleceğini söyledi.
Bu yıl eğitim takvimine göre, 15 Eylül 2014 ile 23 Ocak 2015 tarihleri arasında birinci yarı yıl gerçekleşecek. Yarı yıl tatili 24 Ocak -8 Şubat arası olurken ikinci yarı yıl 9 Şubat 2015’te başlayıp 12 Haziran 2015 tarihinde sona erecek.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...