Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Mart 2018 11:28

Bedri Yeltekin: Kadınlarımızı sadece 8 Mart'ta hatırlamayalım

İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin, Dünya Kadınlar Günü’nde İhlas Kolejinin kadın öğretmenleri ve personeli ile bir araya geldi.

Bedri Yeltekin: Kadınlarımızı sadece 8 Mart'ta hatırlamayalım
bedri yeltekin,,kadınlar günü,,ihlas koleji,

İhlas Koleji Bahçelievler Kampüsü’nde gerçekleşen buluşmada kadın öğretmenlere ve personele çiçek veren Yeltekin yaptığı konuşmada tüm kadınların Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.
 
İhlas Koleji çatısı altında çalışan kadınların verdikleri emeklerle kurumun önemli bir parçası olduklarını vurgulayan Yeltekin, “Kurumumuzun çatısı altında çalışan tüm kadınlarımız bizim çok değerli parçalarımız. Onların emekleri ve fedakarlıkları ile kurumumuz her zamankinden daha güçlü hale gelmiştir.” dedi.

Bedri Yeltekin: Kadınlarımızı sadece 8 Mart'ta hatırlamayalım
 
Kadınların hayatımızın her anında aktif olarak yer aldığına dikkat çeken Yeltekin, “Evinde anne, iş yerinde çalışan, gerektiğinde cephede asker olarak tüm alanlarda emek veren kadınları sadece 8 Mart’ta hatırlamayalım. Onlar dünyamızın güzelleşmesinde çok önemli yere sahipler.” dedi.
 
Kadına şiddetin mutlaka sona ermesi gerektiğinin altını çizen Yeltekin, “Üzülerek görüyoruz ki son yıllarda kadınlarımız hak etmedikleri şekilde şiddete maruz kalıyorlar. Bunu engellemek için başta kanun koyucu olmak üzere toplumun tüm kurumlarına görevler düşmektedir.” ifadelerini kullandı.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...