Tgrt Haber
24 Nisan 2015 13:26

Dikkat, bugün sona erecek

Engelli Kamu Personel Seçme Sınavı kapsamında, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadrolarına yerleştirme için adaylardan tercih alınması işlemi bugün saat 23.59'da sona erecek.

Dikkat, bugün sona erecek
ösym,ekpss,

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre,  EKPSS ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca, 2014EKPSS sonuçları ve kura usulü ile kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacak.
Bu kapsamda, tercih işlemleri, bugün sona erecek ve tercih süresi uzatılmayacak. Tercih yapmak isteyen adayların bugün saat 23.59'a kadar tercihlerini, "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden elektronik ortamda ÖSYM'ye ulaştırmaları gerekiyor. ÖSYM'ye posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacak.
Adayların tercihlerinin, ÖSYM'ye ulaştığından emin olmaları için ekranda, "2015-EKPSS/Kura tercihleriniz başarı ile ÖSYM'ye bildirilmiştir" ifadesini görme zorunluluğu bulunuyor. İşlemlerini tamamlayanların,  verilen süresi içinde "https://ais.osym.gov.tr" adresinden tercih bilgilerini mutlaka kontrol etmesi ve yazıcıdan tercih listesinin dökümünü alarak saklamaları gerekiyor. 
Tercihlerin geçerli olabilmesi için ÖSYM'ye internet aracılığıyla gönderildiği gün itibarıyla, sınava girilen öğrenim düzeyindeki bir okuldan veya programdan mezun olunması zorunluğu bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...