Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Haziran 2018 15:34

ÖSYM'den flaş açıklama

ÖSYM, Sağlık Bakanlığına 18 bin sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme işlemini tamamladı. Sonuçlar "sonuc.osym.gov.tr" adresinden öğrenilebiliyor.

ÖSYM'den flaş açıklama
ösym,son dakika,,son dakika haberleri,,18 bin sözleşmeli sağlık personeli ,

ÖSYM'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, "Kamu Personel Seçme  Sınavı (KPSS) 2018/5 Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme  işlemleri tamamlandı. Adaylar yerleştirme sonuçlarına, 19 Haziran 2018 tarihinde  saat 15.15'den itibaren ÖSYM'nin 'https://sonuc.osym.gov.tr' adresinden T.C.  kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir." bilgisi paylaşıldı.

ÖSYM tarafından merkezi yerleştirmeyle ortaöğretim, ön lisans ve  lisans düzeyinde toplam 18 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı için aday  tercihleri ise 4-11 Haziran 2018 tarihleri arasında alınmıştı. 18 bin sözleşmeli  sağlık personeli alımı için 123 bin 65 kişinin başvuru yaptığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...