Tgrt Haber
20 May 2017 20:31

ÖSYM'den KPSS adaylarına 09.45 uyarısı

ÖSYM, Kamu Personel Sınavı'na girecek adayların, sınavın başlama saatinden 15 dakika önce binalara alınma işleminin tamamlanacağı uyarısında bulundu.

ÖSYM'den KPSS adaylarına 09.45 uyarısı
ösym, sınav,

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), yarın  yapılacak Kamu Personel Sınavı'na (KPSS) girecek adayların sınavın başlama  saatinden 15 dakika önce binalara alınma işleminin tamamlanacağı uyarısında  bulundu. 

 

Twitter üzerinden yapılan açıklamada,  KPSS genel kültür - genel yetenek oturumunun 10.00'da, eğitim bilimleri  oturumunun ise 14.30'da başlayacağı hatırlatıldı.
 
Açıklamada şu uyarılara yer verildi:
 
 "Sınavın başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına  alınma işlemi tamamlanacaktır. Saat 09.45'ten sonra adaylar, sınav binalarına  alınmayacaklardır. Eğitim bilimleri oturumu saat 14.30'da başlayacak olup sınavın  başlama saatinden 15 dakika önce adayların sınav binalarına alınma işlemi  tamamlanacaktır. Saat 14.15'ten sonra adaylar sınav binalarına alınmayacaklardır."
 
Ankara'da trafik yoğunluğu uyarısı
 
ÖSYM, yarın Ankara'nın bazı semtlerinde trafik yoğunluğu yaşanacağı  bilgisini de adaylarla ve görevlilerle paylaştı. KPSS adayları ve görevlilerine,  yarın Ankara'nın Altındağ, Çankaya ve Yenimahalle ilçelerinde sabah erken  saatlerde yapılacak güvenlik kontrolleri nedeniyle trafiğin yavaşlayabileceği  uyarısında bulunuldu.
 
Açıklamada, "21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak KPSS'ye, Ankara  trafiğinde yoğunluk yaşanacağından sınava gireceğiniz binaya bu durumu dikkate  alarak gidiniz." uyarısı yapıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...