Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2016 19:52

Rektör adaylarının belirlenmesi de ertelendi

Yükseköğretim Kurulu, 17 üniversitede 26-28 Temmuz 2016 tarihinde yapılması planlanan rektör adayları belirleme seçimlerinin daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılmasına karar verildiğini açıkladı.

Rektör adaylarının belirlenmesi de ertelendi
yök, karar, erteleme,

YÖK’ten yapılan yazılı açıklamada, “Aşağıda isimleri yazılı olan 17 üniversitede 26-28 Temmuz 2016 tarihlerinde yapılmasına karar verilen rektör adayları belirleme seçimlerinin Başkanlığımızca daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelenmesine karar verilmiştir” denildi.

Rektörlük seçimlerinin ertelendiği üniversitelerin listesi şu şekilde:

“Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ardahan Üniversitesi, Artvin Çoruh Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bitlis Eren Üniversitesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Hakkâri Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, Kırklareli Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Siirt Üniversitesi, Yalova Üniversitesi.”

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...