Tgrt Haber
25 May 2017 17:03

Somalili öğrenciler İhlas Vakfı'nda bir araya geldi

İstanbul’da üniversite öğrenimlerini sürdüren ve İhlas Vakfı yurtlarında kalan seksene yakın Somalili öğrenci, Tarih Profesörü Abdalla Omar Mansur’un konferansında bir araya geldi.

Somalili öğrenciler İhlas Vakfı'nda bir araya geldi
ihlas vakfı,somalili öğrenciler,yurt,

İhlas Vakfının Bahçelievler’de bulunan merkezinde gerçekleşen konferansta Somalili Tarih Profesörü Abdalla Omer Mansur’a İhlas Vakfı Yurtdışı Koordinatörü Osman Gül eşlik etti.

Program Somalili bir öğrencinin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ev sahibi olarak programın açılış konuşmasını yapan Osman Gül, “Somalili kardeşlerimiz ile bu güzel program sebebi ile bir arada bulunmaktan dolayı çok memnunuz. İhlas Vakfı olarak her zaman Somalili kardeşlerimizin yanında olacağız” dedi.

Abdalla Omer Mansur konferans sonrası İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Av. Mehmet Okyay’ı ziyaret etti. Mansur, konferanslara ev sahipliği yapma fırsatı verdiklerinden dolayı İhlas Vakfına teşekkür etti. Okyay da yaptığı konuşmasında hayırseverlerin yardımlarını Somali’ye ulaştırmaya devam ettiklerini, Türkiye’ ye üniversite öğrenimi için gelen öğrencilere yurtlarının kapılarını sonuna kadar açtıklarını ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...