Tgrt Haber
27 Aralık 2016 17:44

Son dakika! Kar tatili olan iller hangileri | Ankara'da Okullar Tatil Mi?

Kar Tatil Haberleri dün valilik tarafından üst üste gelmeye başladı. Bir çok yurdu etkisi altına alan soğuk havalar bir çok ilde insanları zor duruma soktu. Velilerin ve öğrencilerin meraklı aramaları da net ortamına yansıdı. En çok yapılan aranan kelimelerden önde gelenlerden bazıları da tatil olan iller, okullar, vb. aramalarla sorularına cevap bulmaya çalıştılar. İşte 28 Aralık Çarşamba Kar tatili olan iller ve okullar. Ankara da okullar tatil mi? Tüm yurttan tatil haberlerine haberimizden ulaşabilirsiniz..

Son dakika! Kar tatili olan iller hangileri | Ankara'da Okullar Tatil Mi?
okullar tatil mi, kar tatili olan iller,meb,valilik,kar tatili olan şehirler,okul,tatil,kar,tatil,

Öğrencilerin Tatil söylemlerine valilik tarafından cevap verilecek mi? Bir çok ilde dün tatil edilen okullar 28 Aralık Çarşamba günü tatil mi. Valilik haberlerine buradan ulaşabilirsiniz. Sinop, Niğde ve Konya illerimizde Kar Tatili var mı yok mu tüm veliler ve öğrenciler bunu merak ediyor. Bir çok ilimizi etkisi altına alan kar yağışı tüm hayatı zorlaştırıyor. kar yağışlarının artmasını sonucu sonrası gözler Valiliklerden gelen açıklamalara çevrilmiş durumda. Konya da kar tatili var mı? Sinop da kar tatili var mı? Niğde de okullar tatil mi? Tüm bunların cevabı haberimizde.

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL

Samsun'un Kavak ilçesinde ilk ve orta dereceli okulların yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün tatil edildiği bildirildi.
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Uyanık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle Kavak'taki tüm okullarda 28 Aralık Çarşamba eğitime ara verildiğini belirtti.

KAHRAMANMARAŞ'TA OKULLAR TATİL

Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde kar yağışı nedeniyle yarın tüm okullar tatil edildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Nurhak ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle tüm okullarda eğitim öğretime 28 Aralık Çarşamba ara verildi.

KARAMAN’DA KAR TATİLİ UZADI

Karaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın da ara verildiği bildirildi.
Konuyla ilgili olarak Karaman Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların yarın tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.


ANKARA DA OKULLAR TATİL Mİ? 


Karaman'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Karaman Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, devam eden yoğun yağış nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il genelindeki tüm okulların yarın tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli personelin de yarın idari izinli sayılmalarının uygun görüldüğü kaydedildi.

MERSİN'DE OKULLAR TATİL, KAR HAYATI FELÇ ETTİ!

Yoğun kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı 73 mahalle yolu ulaşıma kapandı. İlçe merkezinde ise dört gündür aralıksız yağan kar hayatı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığının 60 santimetreyi aştığı kent merkezinde park halindeki bazı araçlar adeta kar örtüsünden görünmedi. İlçe dışındaki mahallelerde ise kar kalınlığı 2 metreyi aştı.
Özellikle şehir merkezinde kar lastiği ve zinciri takmayan trafikte seyredemedi. Kar birikmesine dayanamayan iş yerlerinin önünde bulunan gölgelikler ise göçtü. İş yerlerinin önünü küreklerle açmaya çalışan vatandaşlar, biriken karları kürekle temizledi. Bahçesinde kar yüküne dayanamayan ve zeytin dalları kırılan Rıfat Metin, “Mut’umuza 20 yıldır kar yağmazdı bereket geldi ama zeytinlerimiz de büyük zarar var” dedi. Vatandaşlar ilçe merkez ve köylerinde son zamanlarda sıklıkla artan elektrik kesintilerine de tepki gösterdi.
Akdeniz Bölgesi'ni İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan Sertavul geçidinde ise yoğun kar yağışı, tipi ve sisi yüzünden araçlar zincirsiz ve kar lastiği olmadan geçit verilmiyor. Okullar da kar yağışından dolayı 1 gün tatil edildi.
Mahalle yollarında mahsur kalan araçlar Mersin Büyükşehir ve Mut Belediyesi ekiplerince kurtarılırken, ekiplerin kar temizliğiyle mücadelesi aralıksız devam ediyor.

ADANA'DA OKULLAR TATİL

Adana'nın Pozantı ilçesinde, etkili kar yağışı nedeniyle bazı yollar trafiğe kapandı. Tekir mevkisinde Adana-Ankara Otoyolu ile ilçe merkezindeki bazı yollar yoğun kar nedeniyle trafiğe kapandı. Karayolları Müdürlüğü ekipleri yolları açmak için çalışmalarını sürdürürken, otoyolda kilometrelerce araç kuyruğu oluştuğu öğrenildi. Pozantı Kaymakamlığı tarafından da yolda kalan araçlardaki vatandaşlara kumanya ve su gibi gıda malzemeleri dağıtıldı. Öte yandan, ilçe merkezindeki okullar bugün, köylerdeki okullar ise bugün ve yarın tatil edildi.

ADIYAMAN'DA EĞİTİME KAR ENGELİ

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi. Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirtti. Kaya, yoğun kar nedeniyle okullarda bugün öğleden sonra eğitim yapılmayacağını bildirdi. Bu arada, ilçeye bağlı 20 köy ile mezranın yolu da ulaşımı kapandı. İl Özel İdaresi ekipleri, köy yollarını açmak için çalışma başlattı.

Kar Tatil Haberleri dün valilik tarafından üst üste gelmeye başladı. Bir çok yurdu etkisi altına alan soğuk havalar bir çok ilde insanları zor duruma soktu. Velilerin ve öğrencilerin meraklı aramaları da net ortamına yansıdı. En çok yapılan aranan kelimelerden önde gelenlerden bazıları da tatil olan iller, okullar, vb. aramalarla sorularına cevap bulmaya çalıştılar. İşte 28 Aralık Çarşamba Kar tatili olan iller ve okullar. Tüm yurttan tatil haberlerine haberimizden ulaşabilirsiniz..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...