Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2015 13:14

TEOG lise nakil sonuçları açıklandı

Binlerce öğrencinin merakla beklediği TEOG nakil sonuçları az önce açıklandı.

TEOG lise nakil sonuçları açıklandı
teog,nakil,sonuç,

Heyecanlı bekleyiş sona erdi... TEOG 2015 yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile birlikte  nakil isteyen öğrenciler için 17-24 Ağustos arasında terchilerini yaptı. 3 aşamada  yapılacak nakil işlemlerinin ilki bugün belli oldu. Nakil sonuçlarınızı aşağıdaki linke  tıklayarak öğrenebilirsiniz.
 
Yerleştirme esas nakil işlemlerini kayıtlı bulundukları okuldan başka bir okula geçmek  isteyen tüm öğrenciler yapabiliyor. Yerleştirmeye esas nakil başvuruları, herhangi bir ortaokul müdürlüğünden yapılabilecektir. Okul müdürlükleri tarafından elektronik ortamda onaylanan tercih bilgilerinin 2 (iki) nüsha çıktısı alınacak, bunlar veliye imzalatıldıktan sonra bir nüshası okulda saklanacak, diğer nüsha veliye verilecektir.
 
Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurularının her birinde üçer okul tercihi yapabilecek ve tercihlerde boş kontenjan şartı olmayacaktır.
 
NAKİL İŞLEMLERİ 3 KEZ YAPILACAK
 
Yerleştirmeye esas nakil işlemleri için tercih başvuruları,
• 17-21 Ağustos 2015,
• 24-28 Ağustos 2015,
• 31 Ağustos-4 Eylül 2015
tarihlerinde olmak üzere 3 kez yapılacaktır
 
.TEOG NAKİL SONUÇLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...