Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Eylül 2014 15:40

Üniversite için ek kayıt hakkı tarihi açıklandı

ÖSYS ve DGS sonucunda kayıt hakkı kazanan ancak kayıt yaptıramayan öğrenciler, 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırabilecek

Üniversite için ek kayıt hakkı tarihi açıklandı
üniversite ek kayıt, üniversite kayıt, dgs ek kayıt, ,

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ve Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan, ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrenciler, 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırabilecek. YÖK'ten yapılan açıklamada, 2014 ÖSYS ve 2014 DGS sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak çeşitli sebeplerle kayıt yaptıramayan öğrencilerin 10 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kontenjana bakılmaksızın kayıtlarının yapılmasına karar verildiği belirtildi. Açıklamada, bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmayacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...