Tgrt Haber
17 Temmuz 2018 09:30

17 Temmuz Dolar kuru ne kadar? (Dolar kaç TL)

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum. 17 Temmuz Dolar kuru, Dolar Kaç TL gibi sorular sıkça merak edilip araştırılıyor. Dolar kurunda son durum, Dolar Kaç TL ile ilgili detaylara haberimizde.

17 Temmuz Dolar kuru ne kadar? (Dolar kaç TL)
dolar

Dolar - euro kaç TL? Dolar kuru en son ne kadar oldu? Bankalararası piyasada döviz kurlarında son durum. 17 Temmuz Dolar kuru, Dolar Kaç TL gibi sorular sıkça merak edilip araştırılıyor. Dolar kurunda son durum, Dolar Kaç TL ile ilgili detaylara haberimizde.Dolar/TL güne yatay başlamasının ardından 4,8410 seviyesinde dengelendi. 
Dün sabah saatlerinde 4,8242'ye kadar gerileyen dolar/TL, küresel piyasalarda dolara olan talebin artmasına paralel 4,8680'e yükselse de günü önceki kapanışa göre yüzde 0,2 azalışla 4,8466'dan tamamladı.

Yeni güne önceki kapanışa yakın bir seviyeden başlayan dolar/TL, saat 09.20 itibarıyla yüzde 0,1 düşüşle 4,8410 seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda avro/TL yatay bir seyirle 5,6762'den, sterlin/TL de yüzde 0,04 değer kaybıyla 6,4153'ten işlem görüyor.

Analistler, bugün yurt içinde sanayi üretim endeksi, kısa vadeli dış borç istatistikleri ve konut fiyat endeksi verilerinin izleneceğini belirterek, yurt dışında ise ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının piyasaların odağında olacağını belirtti.

Teknik açıdan dolar/TL'de 4,80 seviyesinin altında kapanışlar yaşanması durumunda düşüşün ivmeleneceğini söyleyen analistler, olası yükselişlerde 4,90'ın direnç olarak takip edileceğini bildirdi.

AA Finans Sanayi Üretimi Beklenti Anketi'ne katılan ekonomistler, arındırılmamış sanayi üretim endeksinin mayısta bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 5,2 artmasını bekliyor. Mayısta takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksinin yıllık bazda yüzde 5,4 artacağı, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksinin ise aylık bazda yüzde 1,1 gerileyeceği tahmin ediliyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...