Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Aralık 2014 17:17

Başbakan Davutoğlu'nun talimatına ilk Sabancı uydu

Başbakan Davutoğlu'nun "Plaket vermeye son, en sembolik hediye fidan dikimi olacak" sözlerinin ardından, Sabancı ailesi Denizli Acıpayam Hatıra Ormanı'na Davutoğlu adına 500 adet fidan dikildiğini gösteren sertifikayı Başbakan'a verdi.

Başbakan Davutoğlu'nun talimatına ilk Sabancı uydu
başbakan ahmet davutoğlu, fidan dikimi, sabancı,

Başbakan Ahmet Davutoğlu dünkü, "10. Kalkınma Planı Öncelikli Dönüşüm Programı'nda 7 maddelik 2. paketi açıklamıştı. Davutoğlu, "Kamuda israfa dönük hediyeleşmeyi eleştirdi ve en sembolik hediye fidan dikimi olmalı demişti. Davutoğlu'nun bu tavsiyesine ilk Sabancı ailesi uydu. KordSa Global ve Sabancı Üniversitesi işbirliğiyle Pendik'te hayata geçirilecek olan Kompozit Teknolojileri Mükemmeliyet Merkezi'nin temel atma töreninde Başbakan Davutoğlu'nun koyduğu "plaket yasağı" uygulandı. Davutoğlu'nun konuşmasının ardından, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı sahneye çıktı. Sabancı, Başbakan'a plaket ya da hediye vermek yerine "ağaç dikme sertifikası" takdim etti.

Günün anısına, Güler Sabancı, Denizli Acıpayam Hatıra Ormanı'na Davutoğlu adına 500 adet fidan dikildiğini gösteren sertifikayı Başbakan'a verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...