Tgrt Haber
15 Ağustos 2017 16:39

Afrika'dan iş adamlarının Antalya çıkarması

İş ve İnşaat Makinaları Sektörünün Dev Buluşması'na Afrika Alıcılar Damgasını vuracak

Afrika'dan iş adamlarının Antalya çıkarması
antalya,,afrika,,iş adamları,

Türkiye'nin ilk ve tek "Yerli ve Milli" Temalı İş ve İnşaat Makinaları Fuarı CM EXPO , 4-7 Ekim tarihleri arasında Antalya Anfaş Fuar Merkezi'nde iyaretçilerine kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı'nın destekleriyle gerçekleştirilecek fuarda 200'e yakın iş, inşaat makinaları ve ekipmanları üreticisi yeni ürünleri ve teknolojileriyle görücüye çıkıyor.
Afrika'dan iş adamlarının Antalya çıkarması
Yerli ve Milli üretimin yurt içinde kullanımının arttırılmasına dikkat çekmeyi amaçlayan fuarın organizatörü Bosphorus Expo Yön. Kur. Bşk. Utku Bengisu, bir diğer amaçlarının da ihracatı desteklemek olduğuna değindi.
Afrika'dan iş adamlarının Antalya çıkarması
Ekonomi Bakanlığı aracılığı ile 22 Afrika ülkesinden 400 kişilik iş ve inşaat makinası alım heyetini fuara getireceklerini anlatan Bengisu, Anadolu üreticisinin yurt dışı pazarlara açılması için gelecek heyetin çok etkili olacağını söyledi.

CM EXPO Antalya İş, İnşaat Makinaları ve Ekipmanları Fuarı'nı 42.000m² lik alanda gerçekleştireceklerini anlatan Bengisu, fuara 20.000 ziyaretçi beklediklerini ekledi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...