Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2018 16:16

Afrin'de terör örgütü PKK/YPG çocukları kullanıyor

Alman gazeteci Röpcke, Afrin'de yakalanan terör örgütü PKK/PYG mensuplarının fotoğraflarını paylaşarak 18 yaşından küçük olduğunu belirtti.

Afrin'de terör örgütü PKK/YPG çocukları kullanıyor
aftin,,ypg,

Afrin'de, TSK ve ÖSO birliklerinin birlikte başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'nda terör örgütü PKK/YPG'nin çocukları ön saflarda tuttuğu bir kez daha tescillendi. 

Alman gazeteci Julian Röpcke sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda terör örgütü PKK/YPG mensuplarının 18 yaşından küçük olduğunu belirtti.

Röpcke paylaşımında, "Yakalanan YPG mensuplarının bir kısmının 18 yaşında olmadığını görmek korkunç. Onları savaşa götürmek büyük sorumsuzluk" dedi.

Geçtiğimiz günlerde terör örgütü PKK'nın yayın organı olarak bilinen sözde haber ajansının sitesinde, Afrin'deki teröristlere moral vermek amacıyla propaganda videosu paylaşmış ve çocuk savaşçı kullandığı konusunda kendini ele vermişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...