Tgrt Haber
06 May 2016 19:05

Ağbal, 'Türkiye'yi çok daha güzel günlere birlikte taşıyacağız'

Maliye Bakanı Ağbal, gençlere seslenerek, "İnşallah hep beraber Türkiye'yi çok daha güzel günlere birlikte taşıyacağız." dedi.

Ağbal, 'Türkiye'yi çok daha güzel günlere birlikte taşıyacağız'
maliye bakanı, naci ağbal,

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt Üniversitesi tarafından Bayburt Spor Salonu'nda organize edilen Bilim Kültür Haftası ve Mezuniyet Programı'nda yaptığı konuşmada, mezun öğrencileri tebrik etti ve yeni hayatlarında başarı diledi.

Bakan Naci Ağbal, gençlere seslenerek, "Yarın inşallah kamuda veya özel sektörde kendinize iş bulacaksınız. Bizim sizden istediğimiz tek birşey var; bu milletin değerlerine, bu milletin kültürüne, bu medeniyetin kodlarına uygun bir Türkiye'yi hep beraber inşa edeceğiz inşallah." dedi.

Türkiye'nin son 14 yıldır, kaybettiği özgüveni yeniden kazandığını vurgulayan Ağbal, "Bu topraklarda, bu coğrafyada bin yıldır yaşanan medeniyet yeniden yeşermeye başladı. Tarihimizle barıştık, kültürümüzle barıştık, öz benliğimizle barıştık, birbirimizle daha fazla kardeş olduk. Birbirimize daha fazla inandık. Başımız dik, alnımız açık dünyanın neresine gidersek gidelim Türk olmaktan Türkiyeli olmaktan son derece gurur duyuyoruz." diye konuştu.

Ağbal, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim medeniyetimizde kardeşlik, birlik ve beraberlik var. Son 14 yılda birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirdik, kardeşliğimizi güçlendirdik. Nereden olursak olalım, ne konuşursak konuşalım hepimizin tek bayrak, tek vatan, tek millet ve tek devlet etrafında birleştiğini gördük. Biz bir ve beraber oldukça, kenetlendikçe, güçlü oldukça isterse yedi düvel karşımıza çıksın kimse bu milletin sırtını yere getiremez."

Emanetin kuşaktan kuşağa geçtiğini belirten Ağbal, "Yeni dönemde emanet sizde inşallah. Bu ülkeyi ileriye taşıyacak sizlersiniz. Kendinize inanın, güvenin. Bu millet de sizlere güveniyor. İnşallah hep beraber Türkiye'yi çok daha güzel günlere birlikte taşıyacağız." diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...