Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 May 2017 09:56

Altın fiyatları dalgalanmayı sürdürüyor!

Altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Özellikle düğün sezonunun açılmasıyla birlikte yatırımcıların gözbebeği olan çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar? İşte altın piyasası ile ilgili merak edilen güncel durum...

Altın fiyatları dalgalanmayı sürdürüyor!
altın,altın fiyatları,

Her gün olduğu gibi merakla takip edilen altın fiyatlarının bugün kaç liradan işlem gördüğü araştırılıyor. Kapalıçarşı'da dün kapanışta çeyrek altın 235,49 liradan, gram ise 143,99 liradan alıcı buldu. Altın fiyatlarının bugünki durumuyla ilgili bilgiler ulaştığında haberimizde yer alacaktır. İşte detaylar...

Altın fiyatları dalgalanmayı sürdürüyor!

Gram altın güne düşüşle başladı

Güne düşüşle başlayan gram altın, 143,4 lira seviyesinden alıcı buluyor. Kapalıçarşı`da çeyrek altın 236, Cumhuriyet altını da 962 liradan alıcı buluyor.

Güne düşüşle başlayan gram altın, 143,4 lira  seviyesinden alıcı buluyor.
 
Dün, dolar/TL'deki yükselişlere karşın altının ons fiyatındaki düşüşün  etkisiyle 143,7 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa  göre yüzde 0,27 azalışla 143,9 liradan tamamladı.
 
Gram altın, bugüne düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla  yüzde 0,3 gerileyerek 143,4 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda  Kapalıçarşı'da çeyrek altın 236, Cumhuriyet altını da 962 liradan alıcı buluyor.
 
Altının ons fiyatı ise dün yüzde 0,74 değer kaybederek günü 1.251,3  dolardan tamamlamasının ardından şu dakikalarda 1.250 doların hemen üzerinde  yatay bir seyir izliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...