Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Eylül 2017 09:15

Altın fiyatları düşüşe geçti!

Altın fiyatları her gün merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da altının gramı 145 lira seviyelerine geriledi. Yatırımcısını üzen bu düşüş çeyrek altının ne kadar olduğunu merak ettirdi. İşte piyasalara dair güncel durum...

Altın fiyatları düşüşe geçti!
altın altın fiyatları,,altın ne kadar,

Altın fiyatları FED'in faiz açıklamasından sonra büyük bir düşüşe geçti Kapalıçarşı'da gram 145,97 liradan işlem görürken çeyrek altın 238,85 liradan alıcı buldu. Yatırımcısının merak ettiği altın piyasası ile ilgili güncel detaylar haberimizde yer alıyor.

 

Ons altın 4 haftanın en düşük seviyesine geriledi
 
Altının ons fiyatı, dün akşamki ABD Merkez Bankası (Fed) kararlarının ardından 1.296 dolar ile yaklaşık 4 haftanın en düşük seviyesini gördü.
 
Fed kararı sonrasında dün akşam düşüşe geçen ons altın, günü yüzde 0,8 azalışla 1.301 dolardan tamamladı.
 
Altının ons fiyatı, bugün 1.296 dolar ile 28 Ağustos'tan bu yana en düşük seviyesini görmesinin ardından saat 09.50 itibarıyla bu seviyenin hemen üzerinde dengelendi.
 
Altının gram fiyatı ise yatay seyirle 146,5 liradan işlem görürken, Kapalıçarşı'da çeyrek altın 241 lira, Cumhuriyet altını da 985 liradan satılıyor.

Altın fiyatları düşüşe geçti!

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...