Tgrt Haber
08 Mart 2018 14:58

Altın Fiyatları Son Dakika Çeyrek Altın Ne Kadar? | Gram Altın Ne Kadar?

Altın fiyatlarındaki dalgalı seyir Mart ayında da devam ediyor. Altının gram fiyatı ve çeyrek altın fiyatı merak konusu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları ne kadar oldu? Sorusunun cevabı.

Altın Fiyatları Son Dakika Çeyrek Altın Ne Kadar? | Gram Altın Ne Kadar?
Altın Fiyatları,,Altın Fiyatları Son Dakika,,Çeyrek Altın Ne Kadar,,Gram Altın Ne Kadar,

Altın fiyatlarında dalgalanmalar yaşanıyor. Pazartesi gününden itibaren altın piyasasında yükseliş yaşanırken, 8 Mart’ta anlık altın fiyatlarında yükseliş ve düşüş aynı anda yaşanıyor.

Altın ne kadar oldu? İşte Çeyrek altın fiyatı

Gram altın bugüne yükselişle başladı. 10.10 itibarıyla yüzde 0,6 artışla 162,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 267 lira, cumhuriyet altını da 1.087 liradan satılıyor.

Altın Fiyatları Son Dakika
Altın Fiyatları Son Dakika Çeyrek Altın Ne Kadar

İşçilikleri daha fazla olan altın çeşitleri daha çok hediyelik olarak kullanılırken, gram altın ve külçe altın gibi işçiliğin en az seviyede kullanıldığı altın çeşitleri ise yatırım aracı olarak tercih ediliyor.  Siz de düzenli olarak çeyrek altın, yarım altın, tam altın, cumhuriyet altını ve tüm altın çeşitleri için merak ettiklerinizi haberimizden öğrenebilirsiniz.

Altın Fiyatları Son Dakika Çeyrek Altın Ne Kadar

Altın fiyatlarındaki dalgalanmaların sebebi

ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) üyelerinin söylemleri ile beklentilerden iyi gelen ABD verilerinin altın fiyatlarında dalgalanmaya neden olduğunu dile getirdi.ABD’de ADP tarım dışı istihdam verisinin beklentilerinin üzerinde açıklanınca, dolar endeksinin toparlandığı, altının ons fiyatının ise değer kaybettiği belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...