Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2017 07:28

Bakan Fakıbaba'dan ucuz et müjdesi

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Van'da bir esnafın et fiyatları çağrısı üzerine müjdeyi verdi.

Bakan Fakıbaba'dan ucuz et müjdesi
eşref fakıbaba,et,kırmızı,et fiyatları

Bakan Fakıbaba, çeşitli açılışlara katılmak ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Van’da, Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafı ziyaret ederek kente gelen İranlı turistlerle sohbet etti, fotoğraf çektirdi. Bakan Fakıbaba, bu sırada bir esnafın, “Hayvancılık bölgesinde yaşıyoruz ama etin kilosunu 50 liradan yiyoruz. Fiyatların düşürülmesi konusunda sizlerden destek bekliyoruz” demesi üzerine şunları kaydetti:

“Eti 50 liradan yemeyeceksiniz. Yüzde 40 düşük fiyata yiyeceksiniz. Yeter ki altın fiyatları da yüzde 40 düşsün. Etin fiyatı da altın fiyatlarına paralel olarak düşer. Bakanlık olarak kısa zamanda et fiyatlarıyla ilgili çalışma yapacağız. Türkiye’de hayvancılığın artırılmasına yönelik çalışmalarımız var. Van’da hayvancılığa özellikle büyük destek vereceğiz. Bakanlık olarak et fiyatlarında kısa vadeli çözüm değil, kalıcı çözümler arıyoruz.”

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı olarak Van’a ayrı bir önem verdiğini bütün Vanlıların bilmesi gerektiğini ifade eden Fakıbaba, kentin hayvancılık konusunda eskiden beri çok önemli bir il olduğunu, eski şanına layık şekilde hayvancılığına devam edeceğine inandığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...