Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Aralık 2017 10:57

Başbakan'dan asgari ücret açıklaması!

Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş ziyareti öncesi havalimanında açıklamalarda bulundu. Yıldırım asgari ücret ile ilgili olarak "Hükümetimiz yıllardan beri çalışanımıza asla enflasyonun altında bir ücret vermemiştir. Bu sefer de aynı şekilde makul olan, ülkenin şartlarını da dikkate alarak en uygun şekilde sonuçlandıracak" dedi

Başbakan'dan asgari ücret açıklaması!
binali yıldırım,başbakan

Başbakan Binali Yıldırım, Bangladeş'e hareketi öncesi Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı. Yıldırım şunları söyledi;

ASLA ENFLASYONUN ALTINDA BİR ÜCRET VERMEDİK

Asgari ücret yeni sene girmeden önce işçi-işveren ve hükümet ilgili bakanlığımız arasında yapılan müzakerelerle belirleniyor. bu noktada TÜRK-İŞ teklifini sundu, DİSK de teklifini sunacak daha sonra taraflar bir araya gelecekler, en uygun şekilde tarafları bakanlığımız bir araya getirecek. En iyi şartlardan ne gerekiyorsa bu rakam üzerinde mutabakata varılacak. Hükümetimiz yıllardan beri çalışanımıza asla enflasyonun altında bir ücret vermemiştir. Bu sefer de aynı şekilde makul olan, ülkenin şartlarını da dikkate alarak en uygun şekilde sonuçlandıracak.

TAŞERONA KADRODA YENİ DÜZENLEME

Taşeronların devlette daimi kadroya alınması ile ilgili çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi. Biz henüz daha içeriği nedir, kimler vardır, böyle bir açıklama yapmış değiliz. Birkaç gün sonra mesele net olarak ortaya çıkacaktır. Onun için şu anda söylenenlere itibar etmeyin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...