Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ağustos 2016 19:05

Boydaklar'ın da içinde olduğu iddianame kabul edildi

Boydak Holding eski yöneticisi Hacı Boydak, eski CEO'su Memduh Boydak'ın da aralarında bulundu 68 sanık için iddianame kabul edildi.

Boydaklar'ın da içinde olduğu iddianame kabul edildi
boydaklar, iddianame,

Boydak Holding eski yöneticisi Hacı Boydak, eski CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu eski üyesi Şükrü Boydak’ın da aralarında bulunduğu 68 sanıklı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Kayseri’de Boydak Holding eski yöneticisi Hacı Boydak, eski CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu eski üyesi Şükrü Boydak’ın da aralarında bulunduğu 68 sanıklı iddianame mahkeme tarafından kabul edildi.

Sanıklar hakkında Türkiye Cumhuriyeti hükümetini düşürmeye teşebbüs, silahlı terör örğütüne üye olmak, yardım, yataklık, resmi belgede sahtecilik, güveni kötüye kullanmak,’ suçlarından dava açıldı. 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek davanın sanıkları arasında eski ÖSYM Başkanı Ali Demir de var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...