Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2017 11:57

Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yatırımcısının merak ettiği altınla ilgili tüm detaylar haberimizde.

Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?
altın,,altın fiyatları,,çeyrek altın,,çeyrek altın, son dakika,,son dakika haberleri,

Haftanın dördüncü gününde Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  Yatırımcısının merak ettiği altınla ilgili tüm detaylar haberimizde Dalgalanma halinde olan altın fiyatlarının kaç liradan değer bulduğu merak ediliyor. Kapalıçarşı'da gram 146,39 liradan, çeyrek altın ise 239,89 liradan satılıyor. İşte yatırımcısının merak ettiği altın piyasasına dair güncel bilgiler..

Gram altın güne yatay başladı

Güne yatay başlayan altının gram fiyatı 147,1 liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı`da çeyrek altın 241 lira, Cumhuriyet altını da 985 liradan satılıyor. Altının gram fiyatı, güne yatay başlamasının ardından 147,1 lira seviyesinde dengelendi. Dün 146,4-147,5 lira bandında dalgalı bir seyir izleyen gram altın, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,21 artışla 147 liradan tamamladı. Altının gram fiyatı, bugüne ise yatay bir başlangıç yaptı ve saat 09.50 itibarıyla önceki kapanışının hemen üzerinde 147,1 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 241 lira, Cumhuriyet altını da 985 liradan satılıyor.
 Altının ons fiyatı ise dünkü yüzde 0,28'lik yükselişinin ardından bugün sınırlı da olsa değer kazanarak, şu dakikalarda 1.313 dolardan alıcı buluyor.

Çeyrek altın kaç lira? Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...