Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Ekim 2018 10:07

Çeyrek altın, tam, gram altın fiyatları bugün (şu an) ne kadar? - 5 Ekim

Altın fiyatları ile ilgili son dakika hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik bu piyasaya olan ilgiyi biraz daha arttırmış bulunmakta. "Çeyrek altın bugün ne kadar" sorusu trendlerin başında geliyor. Altına yatırım yapacak olan vatandaşlar internet üzerinden altın fiyatları bugün ne kadar? sorusunu sıkça takip ediyor. Son zamanlarda inişli çıkışlı bir grafik sergileyen altın fiyatları ile ilgili tüm gelişmeler haberimizde. Peki gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar?

Çeyrek altın, tam, gram altın fiyatları bugün (şu an) ne kadar? - 5 Ekim
altın,altın fiyatları,altın ne kadar,5 ekim altın filyatları

Altın fiyatlarındaki artış ve iniş için son dakika aramaları ve araştırmaları devam ediyor. Yatırım amacıyla sıkça tercih edilen altın fiyatları vatandaşlar tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Altın ülkemizde dolar ve euronun aksine daha çok benimsenen bir yatırım aracıdır. Hediyeleşmek içinde sıkça kullanılan altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri ve anlık fiyatları haberimizde.

ALTIN FİYATLARI NE KADAR KAÇ TL?
Altın fiyatları ile ilgili en güncel ve doğru bilgileri sizler için derledik. Türkiye'de dolar ve euronun aksine daha çok benimsenen yatırım aracı ile ilgili son dakika gelişmeleri...

BUGÜN GRAM ALTIN FİYATI NE KADAR?
Gram, altın fiyatları arasında çeyrekten sonra en çok tercih edilen türdür. Peki gram altın bugün ne kadar? Gram bugün 238,10 liradan alınırken, 238,19 liradan satılıyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?
Çeyrek, diğer türler arasında en çok tercih edilen altın türüdür. Özellikle düğünlerde ve yatırım aracı olarak kullanılan çeyrek bugün ne kadar? Çeyrek, 380,32 liradan alınırken, 389,48 liradan satılıyor.

Yarım Altın: Bu sabat itibariyle alış fiyatı 758,27 TL. Satış fiyatı ise 778,95 TL

Tam Altın: Salı sabahı itibariyle alış fiyatı rakamı 1.051,77 TL

Cumhuriyet Altını: 1.585,00 TL'den alınırken, 1.605,00 TL'den satılıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...