Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Ocak 2018 13:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis, Bitlis ve Ağrı'da şehit olan askerlerin aileleri ile Hatay'da şehit olan TEDAŞ personelinin ailesine taziye telgrafı gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı
erdoğan,,taziye,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Suriye  sınırında terör örgütü PYD/PKK/KCK-YPG ve DEAŞ unsurlarıyla girilen çatışmada  şehit olan Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan  ile Bitlis'in Hizan ilçesinde  terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda çığ düşmesi sonucu şehit olan Jandarma  Astsubay Üstçavuş Ferruh Kulaoğlu, Jandarma Astsubay Çavuş Hilmi Öz, Jandarma  Uzman Çavuş Durmuş Tek, Jandarma Uzman Çavuş Yüksel Kapdan ve Jandarma Uzman  Çavuş Ali Taştepe'nin ailelerine telgraf göndererek başsağlığı diledi.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Ağrı'da 4 Aralık'ta Kapalı M Tipi Ceza  İnfaz Kurumu bahçesindeki kuyudan sızan metan gazından zehirlenen ve tedavi  gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yılmaz Özden ile terör örgütü  PKK/PYD mensuplarınca Hatay'ın Kırıkhan ilçesine atılan havan mermisi sonucu  hayatını kaybeden TEDAŞ işçisi Şahin Elitaş'ın ailelerine telgraf göndererek  taziyelerini iletti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...