Tgrt Haber
30 Kasım 2017 09:16

Dolar güne nasıl başladı | 30 Kasım Dolar Euro fiyatları

Dolar ve euroda dalgalı seyir devam ediyor. Dolar ve euro fiyatları! Dolar ne kadar oldu? Yeni günde de TL'nin kazancı sürüyor, dolar sakin seyrediyor. Peki dolar ve euro ne kadar? Haberimizde bulabilirsiniz...

Dolar güne nasıl başladı | 30 Kasım Dolar Euro fiyatları
dolar,,euro,,dolar ne kadar,,euro ne kadar,

30 Kasım Perşembe günü dolar fiyatları belli oldu. Dolar ve euro bu sabah saatlerinde yükselmiş olduğu noktada kalmış gibi görünüyor. Dolar ve euroda dalgalı seyir devam ediyor.  Dolar ve euro fiyatları! Dolar ne kadar oldu? Yeni günde de TL'nin kazancı sürüyor, dolar sakin seyrediyor. Peki dolar ve euro ne kadar?

DOLAR VE EURO NE KADAR?

Geçen hafta tüm önemli para birimleri karşısında rekor düşük seviyelere gerileyen TL'de kayıplar sürüyor.
Dün yurt içinde veri akışı sakinken, ABD kaynaklı veri ve haber akışı izlendi. Dün açıklanan verilere göre ABD, yüzde 3,3 ile son üç yılın en hızlı 3. çeyrek büyümesini kaydetti. Diğer yandan, FED Başkanı Yellen, kademeli faiz artırımlarının devam etmesini beklediğini, enflasyondaki düşük seyrin ise bir süre daha kalıcı olabileceğini ifade etti.
Gündemdeki gelişmelere paralel olarak dün 3.97’nin üzerini test eden dolar zirveden döndü. Dolar/TL saat 08:17'de yatay hareketle 3.9570'den işlem gördü. Aynı dakikalarda euro 4.6990'dan işlem gördü.
TL karşısında dün 5.3428 ile rekor seviyeye çıkan sterlin ise 5.3360'dan alıcı buldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...