Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Mart 2017 09:49

Dolar güne nasıl başladı? Euro kaç lira? İşte 21 Mart döviz fiyatları

Haftanın ikinci gününde dolar güne nasıl başladı? Euro kaç lira? 21 Mart döviz fiyatları haberimizde.

Dolar güne nasıl başladı? Euro kaç lira? İşte 21 Mart döviz fiyatları
dolar,euro,dolar kaç lira,21 mart döviz fiyatları,

Moody's'in cuma akşamı gece geç saatte Türkiye'nin görünümünü düşürdüğünü açıkladığı raporunun ardından dün piyasada beklentiler paralelinde oldukça sınır bir hareket görüldü. Kararın ardından ilk tepki olarak 3,64 TL'ye kadar yükselse de bu seviyelerde tutunamayan kur 3,62-3,63 TL seviyesinde hareket etti.

Dolar güne nasıl başladı? Euro kaç lira? İşte 21 Mart döviz fiyatları

EURO KAÇ LİRA OLDU?

Dün kapanış saatinde 3,63 seviyesinde bulunan dolar/TL bu sabah serbest piyasada 08.02'de 3,6180 seviyesinde işlem gördü. Kapanışta 3,90 seviyesinde olan euro/TL ise aynı dakikalarda 3,89 civarında seyretti. Bu hafta iç ve dış piyasaların veri gündemi sakin. Dün 3 ABD Merkez Bankası (Fed) üyesinin açıklamaları vardı. Parite üzerinde çok etkili olmayan açıklamalar daha çok üyelerin 'dikkatli olmaya devam' ve 'veri bağımlılığı sürüyor' mesajlarından oluştu.Piyasada dolar endeksi, veri gündemi ve siyasi kanattan gelen açıklamalar izlenecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...