Tgrt Haber
08 Ekim 2018 09:44

Dolar haftaya nasıl başladı? Dolarda son durum ne? 8 Ekim döviz fiyatları

Dolar haftaya nasıl başladı? Dolarda son durum ne? 8 Ekim döviz fiyatları ve detaylı bilgi haberimizde.Cuma günü 6.21 seviyelerini test eden, ABD tarımdışı istihdam verileri sonrası 6.1030'a kadar gerileyen Dolar/TL yeni güne 6,1544 seviyesinden başladı. Bu haftanın ana gündemi ev hapsindeki ABD'li rahip Andrew Brunson'ın Cuma günü gerçekleşmesi beklenen mahkeme kararı olacak. ABD ile ilişkilerin bozulmasına neden olan ve halihazırda ev hapsinde tutulan ABD'li Rahip Brunson'ın mahkemesi 12 Ekim'de gerçekleşecek.

Dolar haftaya nasıl başladı? Dolarda son durum ne? 8 Ekim döviz fiyatları
dolar,dolar haftaya nasıl başladı,dolarda son durum ne,8 ekim döviz fiyatları,son dakika,son dakika haberi

Merak edilen Dolar haftaya nasıl başladı? Dolarda son durum ne? 8 Ekim döviz fiyatları ve detaylı bilgi haberimizde. Dolar/TL yeni güne 6,1544 seviyesinden başladı. Bu hafta piyasaların gözü 12 Ekim'de olacak. ABD ile ilişkilerin bozulmasına neden olan, ev hapsinde tutulan ABD'li Rahip Brunson'ın mahkemesi 12 Ekim'de yapılacak.

Cuma günü 6.21 seviyelerini test eden, ABD tarımdışı istihdam verileri sonrası 6.1030'a kadar gerileyen Dolar/TL yeni güne 6,1544 seviyesinden başladı. Bu haftanın ana gündemi ev hapsindeki ABD'li rahip Andrew Brunson'ın Cuma günü gerçekleşmesi beklenen mahkeme kararı olacak. ABD ile ilişkilerin bozulmasına neden olan ve halihazırda ev hapsinde tutulan ABD'li Rahip Brunson'ın mahkemesi 12 Ekim'de gerçekleşecek.

EURO NE KADAR OLDU?

 Euro fiyatları ise 7.07 TL seviyesinde hareket ediyor.

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI AÇIKLANACAK

Öte yandan bu hafta açıklanması beklenen enflasyonla mücadele programı da önemli gündem maddeleri arasında. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak dün Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen AKP İstişare Toplantısı'nda bir ekonomi sunumu yaptı ve enflasyonla güçlü bir mücadele programı açıklanacağını duyurdu.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...