Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2017 13:16

Dolar kaç lira oldu?

Dolar kaç lira oldu? Dolar/TL şu dakikalarda 3.61 seviyesinden işlem görüyor.

Dolar kaç lira oldu?
dolar,dolar fiyatı,dolar ne kadar,

Merkez Bankası'nın (TCMB) sıkılaştırma adımları ve son olarak reeskont kredilerine yönelik kararının piyasada döviz talebini azaltacak olmasının etkisiyle dolar/TL'de sakin seyir gözleniyor. Dolar/TL dün 1.5 ayın en düşüğü olan 3.6132'yi gördü.

Gün içerisinde 3.6354'e kadar yükselen kur, şu dakikalarda 3.61 seviyesinden işlem görüyor.

Euro/TL ise 3.81'den işlemde.

Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 3.6240 lira, euronun satış fiyatı ise 3.8490 lira olmuştu.Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, yurt dışında ise ABD ve Avrupa’da açıklanacak imalat sanayi Satın Alma Yöneticileri  Endeksi (PMI) verileri ile ABD Merkez Bankası (Fed) üyelerinin konuşmalarının  takip edileceğini belirtiyor. ABD'de dün resmi tatil nedeniyle piyasalarda işlem yapılmamasına karşın, dolar endeksinin 101 seviyesinin üzerine çıktığını vurgulayan analistler,  dolar/TL için 3.6570 seviyesinin direnç, 3.6100'in destek olarak öne çıktığını söyledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...