Tgrt Haber
16 Ocak 2018 09:36

Dolar ne kadar kaç lira? Euro fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak döviz fiyatları

Dolar fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2018 Salı günü dolar fiyatları belli oldu. Euro ne kadar? soruları bugünlerde daha sık soruluyor. İşte merak edilenler haberimizde…

Dolar ne kadar kaç lira? Euro fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak döviz fiyatları
dolar,euro,dolar kaç lira,euro kaç lira

İstanbul Kapalıçarşı'da 3,82 liradan alınan dolar 3,8220 liradan, 4,6850 liradan alınan euro ise 4,6870 liradan satılıyor. Önceki kapanışta dolar 3,7850 liradan, euro ise 4,6520 liradan satılmıştı.Bu dönemdeki düşüşte dolar fiyatları ne kadar oldu? Dolar ne kadar? Dolar almak için uzmanlar ne diyor? Dolar kaç lira? Dolar kuru ne kadar? İşte dolar fiyatlarındaki son durum

Gelişmekte olan ülke para birimleri 3 yılın dip seviyelerinde yer alan dolar endeksinden destek bulurken, TL jeopolitik riskler nedeniyle negatif ayrışıyor.

Sınır ötesi operasyon ihtimaline ilişkin haber akışının yanı sıra; TCMB'nin perşembe günü gerçekleştireceği toplantı ve kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'in cuma günü açıklaması beklenen raporu TL üzerinde baskıya neden oluyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...