Tgrt Haber
06 Aralık 2017 09:29

Dolar ne kadar oldu kaç tl 6 Aralık güncel fiyatı | İşte euro fiyatları son rakamlar...

Dolar kurunda dün başlayan düşüş eğilimi yeni günde de etkisini hissettiriyor. Dolar kaç TL oldu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Dolar ve Euro güncel fiyatı. Dolar kuru sabahki ilk işlemlerde 3.84 TL sınırına kadar çekildi.

Dolar ne kadar oldu kaç tl 6 Aralık güncel fiyatı | İşte euro fiyatları son rakamlar...
dolar,,dolar kaç tl,,euro kaç tl,,dolar fiyatı,,dolar güncel,

Dolar kurunda dün başlayan düşüş eğilimi yeni günde de etkisini hissettiriyor. Dolar kaç TL oldu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte Dolar ve Euro güncel fiyatı. Dolar kuru sabahki ilk işlemlerde 3.84 TL sınırına kadar çekildi.Dolar fiyatlarındaki gevşeme devam ediyor. Özellikle Merkez Bankası'nın önümüzdeki toplantısında faiz artırımı yapabileceğine yönelik haberler ve Merkez Bankası raporundaki ifadelerle birlikte dolar dün 3.83 TL sınırına kadar çekilmişti.

DOLAR NE KADAR KAÇ TL?

Dolar bugün de 3.84 TL'li rakamlardan güne başladı.

Dolar 3.84 TL seviyesinden işlem görüyor.

Dolar ne kadar oldu kaç tl 6 Aralık güncel fiyatı | İşte euro fiyatları son rakamlar...

Euro da 4.55 TL seviyesinde bulunuyor.

Dolarda yaşanan düşüş trendinde Merkez Bankası'ndan beklenen faiz artımı kadar, Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın serbest piyasa ekonomisine yaptığı vurgu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sermaye hareketlerini sınırlamak gibi bir düşüncelerinin olmadığına dair açıklamaları da etkili oldu. Ayrıca ABD'de görülen Zarrab davasındaki gelişmelerden kaynaklı tedirginliklerin atlatılması TL üzerindeki baskıyı kırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...