Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
08 Ocak 2018 09:13

Dolar ve Euro fiyatları bugün 8 Ocak ne kadar kaç tl? Güncel Dolar fiyatları belli oldu

8 Ocak Pazartesi günü dolar fiyatları belli oldu. Dolar ne kadar? Euro ne kadar? Dolar kuru ne kadar oldu? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor.

Dolar ve Euro fiyatları bugün 8 Ocak ne kadar kaç tl? Güncel Dolar fiyatları belli oldu
dolar,,euro,

 8 Ocak dolar fiyatları da geçtiğimiz günlere oranla düşüşüne devam ediyor. Bu dönemdeki düşüşte dolar fiyatları ne kadar oldu? Dolar ne kadar? Dolar almak için uzmanlar ne diyor? Dolar kaç lira? Dolar kuru ne kadar? İşte dolar fiyatlarındaki son durum...


 
DOLAR VE EURO NE KADAR?

Dolar kuru geçtiğimiz hafta küresel piyasalardaki iyimserliğin etkisiyle Ekim sonundan bu yana en düşük seviyelerine gerilemişti. Özellikle öğleden sonra gelen ABD tarım dışı istihdam verisi ile günün en düşük seviyelerine kadar gerilemiş ve 3.73 TL sınırına inmişti.

Bu haftaya bakıldığın ilk işlemlerin ardından doların benzer seviyelerdeki hareketini sürdürdüğü görülüyor. Dolar kuru saat 07.15 itibariyle 3.7370 TL'den işlem görürken, euro 4.4966 TL oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...