Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Mart 2018 18:58

İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle

2015 yılı itibariyle Türkiye'nin ilk 100 şirketi ve organize perakendede ilk 5 şirketi içinde yer alan Bimeks içinde bulunduğu bataktan çıkışın yollarını arıyor. Çözüm için sunulan çok sayıda planın ardından şirketten yapılan son hamle ise şaşırttı.

İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle
bimeks,

Ekonomik krizden bir türlü çıkamayan Bimeks, hemen hemen tüm mağazalarını kapattıktan sonra bu kez de internet üzerinden satış yaptığı ancak bir süredir aktif olmayan internet adresini kiraya verdi.

CB DİJİTAL KİRALADI

Bimeks'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre bimeks.com.tr CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından kiralandı.

İflasın eşiğindeki Bimeks'ten şaşırtan hamle

Bimeks'ten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizin sahibi olduğu ve bir süredir inaktif durumda olan bimeks.com.tr web sitesini kiralamak için, CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şti tarafından şirketimize yapılan teklif ve görüşmeler sonucunda, anılan firma ile bir "Marka Lisans Kiralama ve Web Sitesi Kullandırma Sözleşmesi" imzalanmıştır. Böylelikle, Bimeks olarak, web sitesi üzerinden bir kiralama geliri elde edilmesi hedeflenmektedir. Anlaşmaya göre, web sitesinden alışveriş yapacak olan müşteriler doğrudan ve sadece, kiracı olarak web sitesini işleten CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd.Şti şirketi ile muhatap olacaklardır. Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret A.Ş.'nin, web sitesi üzerinden yapılan alışverişlerle ve ürün tedarikleriyle ilgili herhangi bir hak ve yükümlülüğü olmayacaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...