Tgrt Haber
BIST
9645.02
%-0.5
(-48.44)
Dolar
32.5971
%0.25
(₺0.08)
Euro
34.7849
%0.33
(₺0.12)
Sterlin
40.3283
%0.42
(₺0.17)
Altın
2503.14
%-1.8
(-₺45.89)
Bitcoin
$66233
%-0.52
Ethereum
$3169.3
%-0.66
AVAX
38.22
%-2.75
Ekonomi - Ekonomi
3 saat 17 dakika önce

Yasa teklifi Meclis'te! Özel sektör için promosyon 50 bin lirayı buluyor

Özel sektör çalışanlarının gözü kulağı banka promosyonlarında... CHP, 2022 yılında banka promosyonlarını güvence altına almak için yasa teklifi verdi. CHP'de Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle Meclis'te bekleyen teklif özel sektörü yeniden heyecanlandırdı. 3 yıllık banka promosyonunun ise 50 bin lirayı bulması bekleniyor.
 - İkinci elde en çok satan 5 marka belli oldu
4 saat 21 dakika önce

İkinci el araçta en çok tercih edilen 5 marka belli oldu! Alması da satması da çok kolay

İkinci el araç piyasası yılın ilk 4 ayında hareketlenirken, fiyatlar da yükseldi. Araç satın almak isteyen vatandaşların en büyük korkusu ise daha sonraki satışta zarar etmek. Ancak çok alıp satılan araçlarda bu risk çok daha az. İşte Türkiye'de alınıp satılması en kolay 5 otomobil markası... 
 - Trafik sigortasında yeni dönem!
4 saat 29 dakika önce

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor! Trafik sigortasında yeni dönem!

Araç sahiplerini yakından ilgilendirecek yeni bir gelişme yaşandı. Trafik sigortasında zam hesabı değişti. Buna göre zam üst sınırı maliyet endeksine göre belirlenecek...
Döviz - Döviz
5 saat 9 dakika önce

Dolar zirvede tutundu! Altın fiyatları düşerken, gözler dövizde... 23 Nisan döviz kurları 

Dolar kuru, seçim sonrası yakaladığı yukarı yönlü ivmeyi sürdürüyor... Serbest piyasada 23 Nisan 2024 doları fiyatı 32,60'ın üzerinde yukarı yönlü hareketli.  İşte 23 Nisan dolar, euro, sterlin ve döviz fiyatları
Ekonomi - Ekonomi
5 saat 26 dakika önce

Altın fiyatlarında ibre aşağı döndü! İşte 23 Nisan 2024 gram altın, çeyrek altın fiyatları...

Ortadoğu'da düşen tansiyon altın fiyatlarını da sert düşürdü. Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? İşte 23 Nisan 2024 altın fiyatları...
 - ÇAYMER yaş çay fiyatını açıkladı
18 saat 53 dakika önce

ÇAYMER yaş çay fiyatını açıkladı! Nisan ayında alım başlayacak

ÇAYMER yaş çayın kilogram alım fiyatını açıkladı. Çay alımları nisan ayında başlayacak. 2,5 yaprak elle toplanmış yaş çayın kilogram fiyatı yüzleri güldürdü.
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 9 dakika önce

Ağır ticari araç satışlarında beklenti yüksek!

Ağır ticari araçlar sektörüyle ilgili sektör temsilcilerinden 2024 öngörüsü geldi. Yılın ilk çeyreğinde pazar daralırken 2024'ün gelecek dönemlerinde hareketlilik öngörülüyor.
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 21 dakika önce

Bakan Işıkhan’dan sosyal diyalog açıklaması: Çalışanlarımızın menfaatlerini gözettik

Çalışma hayatını ilgilendiren sorunların gündeme getirileceği Çalışma Meclisi çalışmalarına başlıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Çalışma Meclisi öncesinde HAK-İŞ'i ziyaretinde konuştu. Sendikalarla işveren arasında sosyal diyaloğa önem verdiklerini dikkat çeken Işıkhan, bugüne kadar yapılan çalışmalarda “Çalışanlarımızın menfaatlerini gözettik” dedi.
Ekonomi - Ekonomi
19 saat 22 dakika önce

İkinci el elektrikli araçta batarya uyarısı!

Akaryakıt fiyatlarının artmasıyla elektrikli araçlara olan talep arttı. Uzmanlar ikinci el elektrikli araçlar için uyardı.
 - 'İşçinin vergi kesintisi için düzenleme şart'
20 saat 51 dakika önce

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay: İşçinin vergi kesintisi için düzenleme şart!

1 Mayıs öncesi açıklama yapan TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay bu sene gündem maddesini ‘vergi’ olarak belirlediklerini açıkladı. Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınması gerektiğini dikkat çeken Atalay, işçinin kesintisi için hükümete çağrıda bulundu.
 - Yatırımcı riskli bölgeye geçti
20 saat 56 dakika önce

Gram altında sert düşüş! Yatırımcı riskli bölgeye geçti

Altın fiyatları Orta Doğu’daki gerilimin azalmasına bağlı olarak yatırımcının riskli varlıklara kaymasıyla geriledi. Analistlere göre FED’in faiz indirim ihtimali 1’e kadar düştü. Gram altında da sert gerilemeler kaydedildi.
Ekonomi - Ekonomi
21 saat 33 dakika önce

Emekli maaşında yeni zam tablosu! Enflasyon tahmini geldi, hesaplar değişti

Haziran ayı enflasyonun belli olmasıyla temmuz ayında emekli maaşlarına yeni düzenlemeler yapılacak. Merkez Bankası Piyasa Katılımcılar Anketi TÜFE beklentilerinin belli olmasıyla zam oranları yeniden hesaplandı.
 - 'Emekliye ve asgari ücrete zam yapılmalı'
22 saat 12 dakika önce

BBP Lideri Mustafa Destici’den hükümete çağrı: Temmuzda hem emekliye hem de asgari ücretliye zam verilmeli

Son Dakika: Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TGRT Haber ekranlarında emekli ve asgari ücretli ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. Ankara Temsilcisi Fatih Atik'in sorularını cevaplayan Destici, Yerel seçimlerle ilgili ‘Bir rüzgar esti, pek çok şehir bunun önünde duramadı” diyerek bunun ilk sebebinin ekonomi olduğunu söyledi. Destici emekli ve asgari ücretli ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.
 - Ücretsiz doğal gazın maliyeti belli oldu
23 saat 11 dakika önce

Ücretsiz dağıtılan doğal gazın bütçeye maliyeti belli oldu

Devletin yaptığı ücretsiz doğal gaz desteğinin maliyeti belli oldu. CHP tarafından verilen soru önergesini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar yanıtladı. Bir yıllık süreçte devlet, ücretsiz doğal gaz için 5 milyar 195 milyon liralık ödeme yaptı.
Ekonomi - Ekonomi
23 saat 30 dakika önce

Çalışma Meclisi 5 yıl sonra ilk kez toplanıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, "Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni 29-30 Nisan 2024 tarihinde topluyoruz" dedi.
 - 2033'te milyoner sayısı rekor kıracak
22 Nisan 2024 - 12:41

Afrika'da trilyon dolarlık servet! 2033'te milyoner sayısı rekor kıracak

Dünyanın en fakir bölgelerinin bulunduğu Afrika için şaşırtan bir rapor yayımlandı. Buna göre yeraltı kaynakları bakımından zenginliği ile bilinen Afrika’da 2033 yılına kadar milyoner sayısında yüzde 65'lik artış bekleniyor.
Ekonomi - Ekonomi
22 Nisan 2024 - 12:08

ENYAKIT’tan çocuklara çevre ve sürdürülebilir enerji eğitimi 

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan ENYAKIT, gelecek nesillerin çevre ve sürdürülebilirlik konularında bilinçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Çevren Geleceğindir’ projesi kapsamında çocuklarla bir araya geldi.
 - Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kınama!
22 Nisan 2024 - 12:05

Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan kınama! ‘Locals’ kelimesi ile ilgili ithamlara açıklama geldi

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in ABD temaslarında bir panelde kullandığı "locals" kelimesi ile ilgili eleştiriler Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan açıklama geldi. Bakanlık, haberleri kınadı
 - Türk ordusunun sırası belli oldu
22 Nisan 2024 - 11:54

Ülkelerin askeri gücü için yaptıkları harcamalar rekor kırdı! Türk ordusunun sırası belli oldu

Savaş, artan gerilim ve güvensizlik ortamında küresel askeri harcamalar artıyor. Küresel askeri harcamalar, Ukrayna'da savaşının yanı sıra Asya ve Orta Doğu'da jeopolitik gerilimlerin artmasıyla rekor kırdı. Yeni verilere göre bakın Türk ordusu kaçıncı sırada?
 - TZOB'dan açıklama geldi
22 Nisan 2024 - 11:49

Ayçiçek fiyatları yükselişe geçti, TZOB'dan açıklama geldi

Yemeklik yağların market raflarındaki etiketleri sık sık değişiyor. Türkiye Ziraat Odaları Birliği fiyat artışlarının önüne geçebilmek için üretimin artması gerektiğini ifade etti.
Sona Git