Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Şubat 2017 12:21

'KOSGEB kredisinden şoförler de faydalanabilecek'

KOSGEB kredilerinden şoför esnafı da faydalanabileceğini söyleyen TESK Başkanı Palandöken, ticari araçlara yönelik ÖTV muafiyetinden yararlanmak isteyenler için bunun bir fırsat olduğunu söyledi.

'KOSGEB kredisinden şoförler de faydalanabilecek'
kosgeb, kredi,

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, KOSGEB kredilerinden taşımacılık sektöründeki taksiciler ve karayolu ile yük ve yolcu taşımacılığı yapan şoför esnafın faydalanabileceğini belirtti.

Palandöken, "KOSGEB kredilerinden taşımacılık sektöründeki taksiciler, karayolu yük ve yolcu taşımacılığı yapan dolmuşçu, otobüsçü ve kamyoncu olarak çalışıp ekmeğini kazanan şoför esnafımız da yararlanabilecek. En önemlisi bu mesleklerde olup Maliye Bakanlığı tarafından ticari araçlara tanınan ÖTV muafiyetinden faydalanmak isteyip ekonomik sebeplerden dolayı faydalanamayanlar için KOSGEB kredileri bir fırsattır. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler hemen KOSGEB veri tabanına kayıtlarını yaptırarak başvuruda bulunabilirler" dedi.

1 yıl ödemesiz 3 yıllığına sıfır faizli KOSGEB kredisi için son başvuru tarihi 20 şubat.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...