Tgrt Haber
20 Ocak 2018 15:28

Memura kıyafet yardımı

Emniyet personeline yapılacak giyecek yardımları belli oldu. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte 2018'de polislere verilecek giyecek yardımlarının detayları.

Memura kıyafet yardımı
emniyet personeli,giyecek yardımı

Memurlara Yapılacak Giyecek Yardımı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, yönetmeliğin ekli 2 sayılı cetvelinin "Emniyet Hizmetleri Sınıfı" bölümünün 1 numaralı sırası ile "Yardımcı Hizmetler Sınıfı" bölümünün 2 numaralı sırasında değişiklik yapıldı, "Yardımcı Hizmetler Sınıfı" bölümünün 1 numaralı sırası yürürlükten kaldırıldı.

İŞTE EMNİYETE VERİLECEK KIYAFETLER

Kararda emniyet mensuplarının resmi kıyafet taşıyanlarına 2 adet yazlık, 2 adet kışlık olmak üzere iki yıllığına 4 pantolon, 3 tişört, 2 adet kışık gömlek, bir çift ayakkabı ve bot, 3 yıllığına bir mont, 2 yıllığına bir kazak, 5 yıllığına eldiven, 2 kravat ve parka, iki yıllığına bir adet termal içlik, 1 yazlık 1 de kışlık olmak üzere 2 kep, 5 yıllık bir kemer, 2 yıllığına bir adet örgü başlık verilecek.

Ayrıca emniyet mensuplarına tören ve özel günlerde giymek üzere beş yılda bir takım elbiselik, şapkalık, paltoluk ve pardesülük kumaş ile beyaz gömlek ve bir çift tören ayakkabısı verilecek.

BALIK ADAM KURBAĞA ADAM OLDU

Ayrıca yönetmeliğin dipnot bölümünde yer alan "sualtı grup amirliğinde görevli balık adam" ifadesi "kurbağa adam" olarak değiştirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...