Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
04 May 2016 11:05

Milli Piyango'da ilk teklif tarihi belli oldu

Maliye Bakanı Ağbal, Milli Piyango için 6 Mayıs'ta lisans ihalesine çıkılacağını açıklayarak, '5 Ağustos'ta ilk teklifleri alacağız' dedi.

Milli Piyango'da ilk teklif tarihi belli oldu
naci ağbal,milli piyango,

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Milli Piyango İdaresi'ne ait şans oyunlarının özelleştirilmesine ilişkin basın toplantısında konuşuyor.Ağbal, daha fazla katılımcının ihaleye katılmasını beklediklerini ifade ederek, "Milli Piyango'da 5 Ağustos'ta ilk teklifleri alacağız" dedi.
Ağbal'ın konuşmasından satır başları şöyle:
"Milli Piyango'da 5 Ağustos'ta ilk teklifleri alacağız. Bu ihale ile lisans hakkı 10 yıllığına devredilecektir."Tahsil edilecek lisans bedelinin yanı sıra satış gelirlerindeki artışa bağlı olarak kamuya 10 yıl süreyle düzenli bir kaynak sağlanmış olacak. Yeni çıktığımız ihale imtiyaz ihalesi değil özel hukuk ihalesi olarak düzenlenecek. Yeni ihalede peşinat tutarı yüzde 20 olarak belirlendi. Yeterlilik kriterleri önceki ihale ile aynı belirlendi. İnşallah 6 Mayıs Cuma günü Milli Piyango İdaresine ait şans oyunları lisans ihalesinin ilanına çıkmayı planlıyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...