Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ağustos 2018 14:53

Milyonlarca dolar TL'ye çevrildi

Bankalardan dolar, euro ve sterlin hesaplarının TL'ye döndüğü haberleri gelmeye başladı.

Milyonlarca dolar TL'ye çevrildi
dolar,,tl

 DenizBank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Herkesin parası ve mevduatı tüm bankacılık sisteminde ve emniyette" açıklamasında bulundu.

"BÜTÜN KURUMLAR BİRBİRİNE GÜVENSİN"
Hakan Ateş, "Bankalar sağlamdır, yeter ki piyasadaki esnaf, özellikle KOBİ'ler birbirine krediyi kesmesin. Bütün kurumlar birbirine güvensin. Eskiden olan ile şimdi olan arasında bir fark yok. Spekülatif atakların önünü TCMB kesti. DenizBank'ta dünya kadar dövizin TL'ye döndüğü haberini alıyoruz. BDDK'sı SPK'sı, Hazine'si ve Merkez Bankası doğru kararları doğru zamanda aldı. Bu spekülasyonlara meydan veren tarafta biz olmayalım. Alan-satan tarafta zarar olmasın" dedi.

"TÜRKİYE DÜNYANIN BİRİNCİ LİGİNDE OYNAYAN BİR ÜLKE"
Ateş, "Türkiye dünyanın birinci liginde oynayan bir ülke, Biz Ekonomik temel itibarıyla, böyle bir kuru hak etmiyoruz. Halkımız bankacılık sistemine güveniyor. Merkez Bankası'nın adımı son derece yerinde bir karar" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...