Tgrt Haber
24 Ekim 2016 19:08

Milyonların beklediği müjde geldi

Kahraman Kazan, Kızılcahamam'lı vatandaşlara müjdeli haber geldi. AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler "Susuz-Kazan arası karayolu 3'er şeritten 6 şeride çıkartacak olan YPK kararı alındı" dedi.

Milyonların beklediği müjde geldi
ankara, müjde, ak parti,

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler sosyal medya hesabından güzel haberi verdi.

İşler'in açıklaması şöyle:

"Kahraman Kazan, Kızılcahamam'lı hemşehrilerimize müjde.Susuz-Kazan arası karayolu 3'er şeritten 6 şeride çıkartacak olan YPK kararı alındı. Susuz-Kazan arası duble karayolunu otoyol konforuna kavuşturacak olan ihale de en kısa sürede yapılacak. Ankara ile Kahraman Kazan-Kızılcahamam'ın arası daha da kısalacak, trafik rahatlayacak, daha konforlu hale gelecek. Hemşehrilerimizin uzun süredir beklediği Susuz-Kazan arası yolun yapılmasıyla büyük bir hizmet hayata geçirilmiş olacaktır. Hizmetin en güzeline layık olan Kahraman Kazan'lı ve Kızılcahamam'lı ve tüm Ankaralı hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...