Tgrt Haber
08 Aralık 2016 12:48

Numan Kurtulmuş'tan kritik dolar açıklaması!

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, döviz kurundaki hareketliliğe ilişkin açıklama yaptı.

Numan Kurtulmuş'tan kritik dolar açıklaması!
numan kurtulmuş,hükümet,dolar fiyatları,dolar,

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen "Halep’te İnsanlık Ölmesin" kampanyasının tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Döviz kurundaki hareketliliğe ilişkin soruya Kurtulmuş, 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ekonomi alanındaki bağımsızlık savaşını da kazandığını açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı öncülüğünde gerçekleştirilen "Halep'te İnsanlık Ölmesin" kampanyasının tanıtım toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, döviz kurundaki hareketliliğe ilişkin, "Döviz kurundaki hareketliliğin ortaya çıktığı ilk günden itibaren söylüyoruz, döviz kurundaki hareketlilik Türkiye ekonomisinin yapısal zayıflıklarından kaynaklanmış olsaydı o zaman bir tehdit var diyebilirdik. Döviz kurunun belirli bir süre sonra normal seviyelere geleceğini düşünüyorum. Vatandaşlarımızdan Allah razı olsun. Tüm kurumlarımız da yaptığı tüm işlemleri Türk Lirası üzerinden yapacak ve Türk Lirası hakettiği değeri bulacaktır" dedi. Kurtulmuş açıklamasında, 15 Temmuz'dan sonra Türkiye'nin ekonomi alanındaki bağımsızlık savaşını da kazandığını ifade etti.

"YENİ ANAYASADA SONA DOĞRU GELİYORUZ"

Numan Kurtulmuş, "Yeni Anayasa" paketine ilişkin sorulara ise "Yeni Ayasada son noktaya doğru geliyoruz. Milletimize hayırlı uğurlu olsun" açıklamasında bulundu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...