Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Haziran 2015 15:19

Ordu'ya Arap yatırımcı ilgisi

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi.

Ordu'ya Arap yatırımcı ilgisi
ordu,arap turist,

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu,  son yıllarda yaptıkları tanıtım çalışmalarının sonuç verdiğini belirterek, "Araplar il genelinde 50 milyon dolar civarında gayrimenkul satın aldılar" dedi. 
Vali Balkanlıoğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Arap yatırımcıların Ordu'ya olan ilgilerinin her yıl arttığına işaret etti. 
Ordu-Giresun Havalimanı'nın hizmet vermeye başlamasıyla kente gelen arap yatırımcı ve turistlerin artığını dile getiren Balkanlıoğlu, "Sadece bu yıl kente gelen Arap turist sayısı 30 bini aştı" diye konuştu. 
100'ün üzerinde gayrimenkul satıldı
Balkanlıoğlu, geçen yıl kenti ziyaret eden Arap turist sayısının 15 bin civarında olduğunu anlatarak, bu sayının ikiye katlanmasının sevindirici olduğunu söyledi. 
Son dönemde özellikle ulusal kanallarda Ordu'yla ilgili yer alan program ve belgesellerin Arap turist ve yatırımcıların da dikkatini çektiğini vurgulayan Balkanlıoğlu, "Bu durum gerek turizm için, gerekse yatırım ve ticaret için gelenlerin sayısında ciddi oranda artma yaşandı. Araplar bu yıl çeşitli ilçelerimizden 100'ün üzerinde gayrimenkul aldı" ifadesini kullandı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...