Tgrt Haber
10 Ekim 2018 20:26

Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor

"Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı"na ve bu kapsamda başlatılan indirim kampanyasına destek hızla büyüyor. Programın tanıtımının yapıldığı "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına katılan firma sayısı bir günde 100'ü aşarken, çok sayıda dernek, oda ve şirket de açıklamalarıyla programa desteklerini ilan etti.

Türkiye'nin her tarafından indirim haberleri geliyor! Sayı hızla artıyor
indirim

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın koordinesinde yapılan  çağrının ardından "#TürkiyeKazanacak" etiketiyle dün faaliyete geçen  "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesinden indirim kampanyasına destek  verdiğini belirten kurum ve kuruluşların sayısı hızla arttı.

Bu kapsamda, Koç, Sabancı, Boyner, Eczacıbaşı, Yıldız, Doğuş Grubu,  Teknosa, Koçtaş, Şok, A101, Metro, Migros, Carrefour, BİM, D&R, Beymen, Fabrika,  Network, Kiğılı, Damat, MÜSİAD, TÜSİAD, YASED, TOBB, Sinpaş GYO, Bereket Sigorta,  AOÇ, TMO'nun da aralarında yer aldığı 100'den fazla kuruluş kampanyaya destek  verdiğini açıkladı.
 
Bakan Albayrak, Türkiye'nin, enflasyonla mücadelesinde başarıya  ulaşması için kamu öncülüğünde başlatılan programın, özel sektörün gönüllülük  esasına dayalı desteğini hedeflediğini belirtmişti.
 
Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katkı sağlamak isteyen tüm  firmalara, ürün ve hizmetlerinde yıl sonuna kadar asgari yüzde 10 indirim  yapmaları çağrısında bulunulmuştu.
 
Öte yandan, siteye kayıt yaptırmasa da çok sayıda dernek, oda ve  şirket de açıklamalarıyla kampanyaya destek verdiklerini bildirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...