Tgrt Haber
01 Aralık 2015 15:35

TÜSİAD’ın onur konukları Davutoğlu ve Şimşek

TÜSİAD, 2015 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısının onur konukları Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek olacak.

TÜSİAD’ın onur konukları Davutoğlu ve Şimşek
tüsiad, davutoğlu, şimşek,

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), 2015 yılının ikinci Yüksek İstişare Konseyi toplantısını 3 Aralık 2015 Perşembe günü Ankara'da gerçekleşiyor. Toplantının onur konukları ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek olacak. Yüksek İstişare Konseyi Kokteyli ise toplantıdan bir gün önce, 2 Aralık 2015 tarihinde yapılıyor. Onur konuğu Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, kokteyle bir konuşma yapacağı açıklandı. Yüksek İstişare Konseyi toplantısı konuşmaları TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi Başkanı Tuncay Özilhan ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran-Symes tarafından yapılacak. Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısına Onur Konuşmacısı olarak katılacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...