Tgrt Haber
25 May 2016 17:29

Uncharted 4 satış rekoru kırdı

Sony'nin geçtiğimiz hafta piyasaya sunduğu Uncharted 4: A Thief's End, PS4'ün en hızlı ve en çok satan oyunu oldu. Oyun, ilk haftadan satış rekorları kırdı.

Uncharted 4 satış rekoru kırdı
Uncharted 4, Uncharted 4 ne kadar sattı,

Naughty Dog'ın geliştirdiği ve Sony'nin PlayStation 4 için özel olarak yayınladığı Uncharted 4: A Thief's End, aynı hafta piyasadaki yerini alan zorlu rakiplerine rağmen satış rekoru kırmayı başardı.Senelerdir beklenen DOOM ve Homefront: The Revolution'ın aynı hafta piyasadaki yerini almasına rağmen Uncharted 4: A Thief's End, ilk haftada2.7 Milyon adet satış rakamına ulaştı. Uncharted 4: A Thief's End, bu rakamlar ile birlikte Sony Playstation 4'ün en hızlı satan ilk parti oyunu olma ünvanını da kazandı. Uncharted serisi, diğer üç oyunu ve PlayStation 4 için gelen Remasteredsürümü ile birlikte toplamda 28 Milyon adet satmıştı. Sony, Uncharted 4: A Thief's End için en az 7 Milyon satış arasındaki bir beklentiye sahipti. Eğer bu haftanın satış başarısı, sonraki haftalara da ulaşırsa, Sony'nin Uncharted 4: A Thief's End satış beklentileri daha da üst düzeye çıkacak. Böylelikle tüm serinin toplamda 40 Milyona ulaşması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...